Johan van Gulik, Amsterdamse humor in Huissen, op Sunday Comedy Live in De Buitenpoort.
Foto: Diana Broeders
Johan van Gulik, Amsterdamse humor in Huissen, op Sunday Comedy Live in De Buitenpoort. Foto: Diana Broeders Foto:

Comedy, live muziek en bites en borrels in Buitenpoort

HUISSEN - Sunday Comedy Live is een nieuwe dimensie, een compleet uitje. Want naast comedy ook live muziek en heerlijke, luxe hapjes. Dus perfect voor de zondagmiddag. Kómende zondag 11 maart al, in De Buitenpoort in Huissen. Vanaf 14.00 uur.

Iedereen wil er op die dag graag uit, maar in Huissen en de regio is juist dan niet heel veel te doen op entertainmentgebied. Met Sunday Comedy Live wordt dat hiaat mooi ingevuld. Op deze tweede editie een tjokvol programma; met de comedians Jurg van Ginkel, Harry Glotzbach en Johan van Gulik en het muzikale duo Mood. Je entreekaart bestel je via www.debuitenpoort.nl en kost 14,50 euro. Dat is inclusief welkomstcocktail en diverse luxe hapjes. Voor de programmering zorgen Benno Arends en Paul London.

Verbouwing Zandse Kerk op naar de volgende fase

HUISSEN - Sinds de overname in september 2017 wordt er druk gewerkt in de Zandse Kerk aan een aantal verbouwingen. Inmiddels is begonnen aan de volgende fase en wordt er in de kerk zelf druk gebouwd aan de ceremonieruimte voor het rouwcentrum.


In november is al gestart met de verbouwing van het mortuarium tot een modern rouwcentrum. Deze fase van de verbouwing is inmiddels klaar. Het prachtige rouwcentrum beschikt over een 24uurs kamer, een keuken en een stijlvolle ontvangstruimte. Het geheel is nu betrokken en wordt geëxploiteerd onder de naam Bloesem 'Huis van Afscheid'.
De volgende fase van de verbouwing is een bijpassende ceremonieruimte. Er is een doorbraak gemaakt vanuit de ontvangstruimte naar de kerk, waar in de zijbeuk deze ceremonieruimte zal ontstaan. De vorige week is gestart aan het optrekken van wanden. De ruimte wordt vervolgens in zelfde stijl afgewerkt.

Na de realisatie van de ceremonieruimte zal in de andere zijbeuk overgegaan worden tot het bouwen van een toiletgroep. Verwacht wordt dat hieraan medio maart gestart kan worden en dit deel van het project in juni afgerond kan worden. Kortom, voor de zomer kan het verbouwen afgerond worden en is de Zandse Kerk klaar voor het nieuwe cultureel seizoen.