Spookwandeling in Huissen

HUISSEN - Op zaterdag 10 maart in de schemering en duisternis vindt een wandeling plaats langs griezelige plekjes in Huissen.

Oude verhalen over geesten, dwaallichtjes en duiveluitdrijvingen worden in gepaste sfeer opgehaald. Het is heel goed mogelijk – ja, zelfs waarschijnlijk – dat er onderweg geesten te zien zijn. "Hebt u sterke zenuwen of wilt u juist graag griezelen, meldt u dan aan. De kosten zijn 2,50 euro voor volwassenen en 1,25 euro voor kinderen tot 14 jaar. De wandeling begint om 19.30 uur bij Hof van Hessen en eindigt rond 21.00 uur. Van tevoren aanmelden bij voorzitter@huessen.nl.

Deelnemersvergadering Sasa

ANGEREN - Vrijdag 23 maart houdt Sasa haar jaarlijkse algemene deelnemersvergadering en hiervoor wordt iedereen uitgenodigd.

"Op deze middag bespreken we het reilen en zeilen van 'onze Sasa' in het afgelopen jaar. Zoals veranderingen in het bestuur, wie gaat en wie komt, financiële zaken, welke activiteiten zijn er ondernomen. We staan even stil bij de overleden deelnemers en tenslotte kijken we vooruit naar de plannen voor het lopende jaar. En natuurlijk is er aandacht voor de deelnemers die al 25 jaar met veel plezier meedoen aan de activiteiten van de Sasa."

Als daarna de koffie wordt geserveerd kunnen we even bijkletsen in afwachting van de tweede helft, die muzikaal wordt ingevuld door Martijn van Vuuren onder begeleiding van zijn combo. Martijn zingt Hollandse Meesters. Met een selectie van liedjes van grote Nederlandstalige artiesten raakt hij zijn publiek en brengt mooie herinneringen aan vroegere tijden naar boven. Van Hermans tot Sonneveld, van Halsema tot Shaffy. Tussendoor is er pauze. Iedereen is welkom op vrijdag 23 maart in het Dorpshuis, aan de Emmastraat 23 in Angeren. Zaal open om 13.00 uur - begin 13.30 uur - einde ong. 17.00 uur. Toegang is gratis.De bezoeker krijgt een gratis kopje koffie of thee, een hapje en een drankje.