Afbeelding
Foto:

Koekjes bakken voor ouderen in het Ouderen-eetcafé

HAALDEREN - Wat een gezelligheid was het in Haalderen met de ouderen van dorpshuis De Tichel!

"Om de twee weken wordt er heerlijk gebakken en gekookt voor de ouderen uit Haalderen. Heerlijke geuren komen ons tegemoet vanuit de keuken. Rond kwart voor vijf schuiven de mensen langzaamaan vanuit dorpshuis De Tichel bij het gezellige ingerichte eetcafé, wat vorig jaar nog ons BSO (Buitenschoolse opvang) lokaal was."

Nu hadden wij bedacht om voor onze lieve buren met de kinderen koekjes te gaan bakken, zodat ze deze na hun driegangendiner bij de koffie of thee konden op eten. Op donderdag 1 februari gingen wij gelijk uit school aan de slag om met het koekjesdeeg en de vormpjes veel mooie en vooral lekker koekjes te bakken. Ook hadden drie van onze kinderen nog een toespraakje voorbereid voor het aanbieden van de koekjes. Gelukkig waren we op tijd klaar, zodat we om vijf uur met onze koekjes naar het ouderencafé konden gaan.

Na de toespraak van onze drie dames en het presenteren van de koekjes kregen wij een daverend applaus als dank. Het was echt heel erg leuk om dit te doen met onze BSO-kinderen en wij gaan zeker nog vaker een activiteit doen voor onze lieve buren van dorpshuis De Tichel."