Afbeelding
Foto:

Bakker Adri Milder zet winkel in De Assenburg voort

BEMMEL - Jo en Tonnie Gerdsen begonnen 41 jaar geleden de brood en banketbakkerij in De Assenburg. Adri Milder was net 15 jaar toen hij als leerling-bakker begon bij Bakkerij Gerdsen. Daar werkten toen nog acht bakkers. Van hen leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Daar is hij gekneed tot een bakker vol liefde en passie voor het bakkersambacht.

Samen met zijn vrouw Pauline begonnen zij alweer 26 jaar geleden zelf een bakkerij in Gendt. Nu gaan zij de bakkerswinkel openen in Bemmel, daar waar al 41 jaar Bakkerij Gerdsen een begrip is, volgens Adri. Christian en Angelique Gerdsen namen 10 jaar geleden de bakkerij over van hun ouders. Helaas na veel tegenslagen hebben zij goed overwogen, besloten om te stoppen met de bakkerij.

Maar de liefde voor het pure ambacht bracht hen bij hun collega-bakkers echtpaar Adri en Pauline Milder uit Gendt. Zij zijn bereid en willen ook graag de bakkerswinkel in De Assenburg handhaven. Christian zal gaan werken in de Gendtse bakkerij, waar hij al zijn creativiteit en passie voor het bakkersambacht kwijt kan. Angelique zal een vertrouwd gezicht blijven in de winkel.

Donderdag 1 maart opent Bakkerij Milder de winkel in De Assenburg! "Loopt u gerust eens binnen. Zij bieden u een ruime keuze uit heerlijk exclusief gebak en een zeer breed assortiment brood. Bereid met beste grondstoffen en passie, creativiteit en vol liefde van uw bakker. Laat u zich verwennen door de meest tongstrelende lekkernijen, want echt... `t is MMM... van Milder!"