De bekende en hilarische Harry Glotzbach is een van de drie comedians tijdens het 'vermakelijke middagje uit' dat Sunday Comedy Live is, in De Buitenpoort, zondag 11 maart a.s.  
(Foto: via Harry Glotzbach)
De bekende en hilarische Harry Glotzbach is een van de drie comedians tijdens het 'vermakelijke middagje uit' dat Sunday Comedy Live is, in De Buitenpoort, zondag 11 maart a.s. (Foto: via Harry Glotzbach)

Sunday Comedy Live @ De Buitenpoort; stand-up comedy, live muziek en hapjes


Top comedians op 'perfect zondagmiddag uitje'

HUISSEN – Zondag 11 maart is de tweede editie van Sunday Comedy Live. Een entertainmentconcept van en in De Buitenpoort dat vorig jaar haar primeur beleefde en een succes bleek. Het is een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes. Een perfecte invulling voor de zondagmiddag, voor jong en oud, voor vriend(inn)engroepjes en families.

De Buitenpoort kent al de succesvolle cabaret-/comedysessies op de donderdagavond. Sunday Comedy Live is een nieuwe dimensie, een compleet uitje. Want naast comedy ook live muziek en heerlijke, luxe hapjes. Dus perfect voor de zondagmiddag. Mensen willen er op die dag graag uit, maar in Huissen en de regio is juist dan niet heel veel te doen. Met Sunday Comedy Live wordt dat hiaat mooi ingevuld. Op deze tweede editie een tjokvol programma; met de comedians Jurg van Ginkel, Harry Glotzbach en Johan van Gulik en het muzikale duo Mood. Voor de programmering zorgen Benno Arends en Paul London.

Even voorstellen…
Harry Glotzbach is al jaren een stand-up comedy-topper en tevens acteur (bekend van o.a. GTST en Van God Los). Hij heeft verrassende en bizar grappige kijk op de wereld om zich heen. Met vileine humor steekt hij de draak met de werkelijkheid. Anderen schreven over hem: 'De talentvolle Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen.' (De Volkskrant). En: 'Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland'. (Harry's moeder).

Dan Amsterdammer Johan van Gulik, dat is stand up comedy met de overtreffende trap van hilariteit. Een droogkloot pur sang, maar ook nog eens een taalvirtuoos. Zijn grappen zijn soms op het randje of er overheen, maar door zijn onschuldige gezicht vergeef het hem meteen.

Mc ( = master of ceremony) Jurg is een sympathieke Utrechter die in 2008 het AKF Comedy Concours won. Als lid van het Comedyhuis treedt hij wekelijks in het Nederlands en Engels op als stand-up comedian.

De muzikale invulling wordt verzorgd door Mieke van Mierle en gitarist Marty Jansen, ofwel Mood. Beiden spelen ook bij de coverband New Sensation. Op hun eigen akoestische manier spelen Mieke en Marty bekende songs van Amy Winehouse, Bill Withers, Snow Patrol en Michael Jackson.
De aanvangsttijd van Sunday Comedy Live op zondag 11 maart is 14.00 uur. De entree bedraagt 14,50. Inclusief welkomstcocktail, tal van luxe hapjes én een middagvullend entertainmentprogramma.