De officiële contractondertekening door voorzitter van SV Angeren Wim Brandts en algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit
De officiële contractondertekening door voorzitter van SV Angeren Wim Brandts en algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit Foto:

SV Angeren partnerclub Vitesse

ANGEREN - SV Angeren en Vitesse zijn met ingang van het nieuwe jaar een samenwerking aangegaan, die tot het eind van het volgend seizoen (2018 – 2019) loopt. SV Angeren is partnerclub van Vitesse geworden en beide zullen elkaar helpen om op maatschappelijk, sportief en commercieel vlak naar een hoger plan te komen.

Bij tevredenheid van beider partijen zal deze samenwerking voortgezet worden. Het officiële contract is ondertekend door voorzitter van SV Angeren Wim Brandts en algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit, tijdens de wedstrijd Vitesse – FC Groningen op 2 februari.

Een aantal malen per jaar zal Vitesse in Angeren op sportpark De Poel te gast zijn om maatschappelijke zaken te bespreken. Zo zal er in maart een avond georganiseerd worden over duurzaamheid in combinatie met de gezonde kantine. Op deze avond zullen ook alle regionale clubs uitgenodigd worden. Op sportief vlak gaan beiden verenigingen ook intensief samenwerken. Behalve dat er in het seizoen voetbalclinics voor de jeugd door Vitesse trainers in Angeren gaan plaatsvinden, zal Vitesse ook nadrukkelijk gaan scouten bij SV Angeren, om zo talenten een kans te geven om zich in het geel zwart te bewijzen. Een opleiding op Papendal is hierbij zeker denkbaar.

Verder zijn bezoeken van sponsoren en/of bestuurders aan het Gelredome en Papendal, het uitnodigen van gastsprekers van Vitesse op sportpark De Poel en het spelen van oefenwedstrijden van Vitesse in Angeren, zoals dat in het verleden reeds meerdere malen is gebeurd, de doelen die uitgesproken zijn.