de kracht van verschillen ontdekken tijdens het Familiekrachtcafé
de kracht van verschillen ontdekken tijdens het Familiekrachtcafé

Ontdek kracht van verschillen in gezin in Familiekrachtcafé

GENDT - Op dinsdag 6 maart verzorgt stichting Familiekracht het Familiekrachtcafé met als thema dynamiek in je gezin. Tijdens deze avond ervaren en leren ouders de verschillen en dynamieken binnen het gezin aan de hand van Human Dynamics.

Het gedachtegoed van Human Dynamics helpt om inzicht te krijgen in fundamentele verschillen tussen mensen. Human Dynamics gaat uit van de kracht van het verschil. Het gedachtegoed laat zien dat ieder mens een voorkeursstijl heeft in bijvoorbeeld leren, communiceren en samenwerken. Door hierop in te spelen, is er meer begrip voor onderlinge verschillen en benutten we deze optimaal. Uit ervaring weten we inmiddels dat de kracht van het verschil uitdagend, inspirerend en vernieuwend werkt. Ieder mag er zijn! We kijken naar de mogelijkheden en talenten van kinderen en volwassenen met daar bijbehorende dynamieken.

Deelname aan het Familiekrachtcafé is gratis en voor iedereen uit de gemeente Lingewaard en omgeving. Het Familiekrachtcafé wordt gehouden in de aula van IKC De Tichelaar, Nijmeegsestraat 1 in Gendt. De start is om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur, koffie en thee staan klaar) en ronden om 21:30 uur af.

Aanmelden kan met een bericht naar info@familiekracht.nl (onder vermelding van datum en aantal personen). Uiteraard is een ieder ook zonder aanmelding welkom.