Wandelen met 'Nooit te ver'

HUISSEN - De Huissense wandelsport heeft de zaken weer helemaal op een rijtje staan voor het komende wandelseizoen. Met trots kan weer uitgekeken worden naar een aantal evenementen.

Dit jaar organiseren we weer voor de vierde keer de Zwanentocht op tweede pinksterdag maandag 21 mei met de afstanden 5 - 10 - 15 - 25 en 40 km. Een uitstekende voorbereiding voor de vierdaagsewandelaars. Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni wordt voor de 39e keer de avondvierdaagse georganiseerd. met mooie parcoursen door Huissen en omgeving. Dit is genieten voor jong en oud.

"Als vereniging gaan we dertien keer per jaar op stap. Er zijn wandeltochten uitgezocht waarbij we de ene keer door bossen en de andere keer door stedelijke gebieden lopen De eerste wandeltocht hebben we gelopen op 18 februari in Vorden. We wandelen dit jaar nog in Drunen Boven-Leeuwen, Kinderdijk en Barchem.

Het is niet alleen wandelen wat we doen met de vereniging We halen oud papier op en we hebben ook verkeersregelaars die bij verscheidene activiteiten hun medewerking verlenen. Al deze vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de vereniging. Binnenkort start ook weer de Rabo clubactie. We zouden het zeer op prijs stellen als u de wandelsportvereniging een stem wilt geven. Alle steun is welkom. Meer informatie over onze activiteiten staat op www.ntvhuissen.nl."

Inloopspreekuur Huurdersvereniging Gendt

GENDT - Huurdersvereniging Gendt houdt iedere eerste dinsdag van de maand een inloopspreekuur in het Hof van Breunissen van 18.30 tot 19.00 uur.

Het eerstvolgende op 6 maart. "Men kan er terecht met al uw vragen, klachten met behulp van uw woning of woonomgeving.Ook kun u mailen naar info@hvgendt.nl. Schrijven kan ook het adres is Huurders vereniging Gendt, p/a Kloosterplein 2a 6691 CX Gendt."