Lentekriebels in Angeren

ANGEREN - Op zondag 8 april vindt er in Angeren weer het jaarlijkse evenement Lentekriebels plaats, het eerste grote evenement in het voorjaar van 2018 in de gemeente Lingewaard.

Traditiegetrouw zullen veel lokale ondernemers, verenigingen en inwoners van Angeren zichzelf presenteren en promoten in Molenstraat, Zahnstraat en directe omgeving. Nieuw dit jaar is het korenfestival welke gehouden zal worden op het podium op ook een geheel nieuwe lokatie op het evenement.

Ook nieuw dit jaar is de Angerse Zeepkisterace, die plaats vindt in de Molenstraat in de nabijheid van de kerken en herberg De Letste Stuyver. Ondernemers, verenigingen en overige belangstellende die graag willen deelnemen aan de Lentekriebels worden verzocht zichzelf op te geven. Allen informatie omtrent deelname en inschrijvingen is terug te vinden op de site van Ondernemersvereniging Angeren: www.ondernemendangeren.nl.

Informatie, inschrijvingsformulier en reglement rondom de Zeepkistenrace staan op: www.scoutingangeren.nl. In week voorafgaand aan de Lentekriebels wordt het volledige programma in Hét Gemeente Nieuws gepubliceerd.