(Foto: Wes Leurs)
(Foto: Wes Leurs)

Wes Leurs zingt

liedjes van Toon Hermans

BEMMEL - Op leef-en doeboerderij De Minkhof is tijdens de zondagsopening 4 maart een speciale gast: zanger Wes Leurs zingt Toon Hermans.

Op zondag 4 maart opent de Minkhof weer haar deuren van 11:00 tot 14:30 uur. "Heel speciaal is dat we een bijzondere gast hebben: zanger Wes Leurs. Hij vertolkt de liedjes van Toon Hermans. Wie kent ze niet… al die mooie melodieën. Hij heeft hiermee al twee keer met veel succes in het Wapen van Elst opgetreden; begeleid door zijn zoon op de gitaar. Wij garanderen u nu al dat u zingend en met een warm gevoel naar huis gaat!

Ook een lunch ontbreekt niet op deze zondag. Samen eten, een gezellige zondag met elkaar doorbrengen en energie opdoen voor de aankomende week. Daar gaan we voor… Velen hebben de weg naar De Minkhof al gevonden. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u meedoen aan allerlei activiteiten. Niets moet, alles mag! Tussen de middag wordt er een heerlijke verse maaltijd geserveerd door de inmiddels befaamde kookgroep van De Minkhof."
Inschrijven voor zondag 5 maart kunt u bij De Minkhof op onderstaande openingsdagen. De kosten bedragen voor deze ochtend/middag 7,50 euro (bij inschrijving te voldoen). Er zijn nog plaatsen, maar aarzel niet te lang. Meer info staat op www.minkhof.nl (0481 357185 alleen op maandag, woensdag en vrijdag), Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk), Bemmel.