Afbeelding
Foto:

Jim van der Zee bij Top Music Fest

BEMMEL - Jim van der Zee heeft afgelopen vrijdag The Voice gewonnen. Op 21 april kun je hem live horen en zien tijdens het Top Music Fest in de Theaterkerk in Bemmel.

Volgens velen kon er maar één winnen: Jim van der Zee. Een rustige singer songwriter met een wereldstem. Ontroerend en breekbaar als hij Vincent zingt van Don Mclean, rauw als hij Bruce Springsteen zingt. TOP is er trots op dat Jim hoofdact is tijdens het Top Music Fest. Hij is al maanden geleden vastgelegd in de verwachting dat hij wel eens de winnaar kon worden van The Voice.

Jim is niet alleen, want er zijn meer artiesten geboekt. De hele Theaterkerk staat op 21 april in het teken van live muziek: funk, soul en jazz verspreid over twee podia. Je kunt dus lekker rondlopen en je eigen keuze maken. Kom bijvoorbeeld ook genieten van Sarah Jane, met haar geweldige soulstem en haar dynamische performance. En dan is er Supermoon, een funky band met een dikke groove en zeer dansbaar. De single van deze band ging onlangs in première op NPO Radio 2. Succes gegarandeerd. Wild Organs & Drums is een veelbelovende, soulachtige 2-koppige band. Een toetsenist en een drummer.

En zo zijn er nog meer artiesten. Meer informatie over het programma volgt snel. Een nieuwe formule van TOP, waarvan we hopen dat het een traditie wordt: Top Music Fest. Koop nu al je kaarten want het gaat hard nu Jim gewonnen heeft (www.topbemmel.nl).