Afbeelding
Foto:

Drukbezochte kindermiddag bij Waskniepers

GENDT - Dinsdagmiddag 13 februari waren traditioneel getrouw alle Lingewaardse kinderen uitgenodigd om samen met De Waskniepers carnaval te komen vieren en er samen weer een dolle boel van te maken. En een feestje is het geworden samen met de allerkleinsten van Lingewaard.

De Knieperinnen hebben weer de sterren van de hemel gedanst. Prins Jan Willem de Buutegewone met zijn schoonheid Anita en een delegatie van de Gentenarren waren aanwezig en natuurlijk de Jeugdprins Ties ut Feestbeest met zijn twee hofdames. Voor de kinderen was er de hele middag gelegenheid om zich te laten schminken en halverwege de middag was er natuurlijk iets te drinken voor al die dorstige keeltjes en werden ze getrakteerd op ’n zakje chips. Rond 15.30 uur kwam de Mascotte van Monkey Town (Indoor Speelparadijs in Arnhem) op bezoek.

De hele middag door werd er gezellige muziek gedraaid door Kinder D.J. Blijwin, die de kinderen vermaakte met spelletjes, ‘n bellenblaasmachine en waar volop de gelegenheid was voor een polonaise. Tegen het eind van de middag werden de kinderen nog getrakteerd op ’n frietje met snack en kregen ze nog ’n appeltje mee voor onderweg.

Carnavalsvereniging De Waskniepers kan terugkijken op een geslaagde kindermiddag en mede door de sponsoring van de Coop, No.19, AH, Boerderij De Geer, op een prachtige carnavalsoptocht voor de kinderen.