Het decor staat bijna, de techniek nog wat aanpassen... (Foto: StairKees)
Het decor staat bijna, de techniek nog wat aanpassen... (Foto: StairKees)

StairKees speelt Puck van de Slettenflat

HUISSEN - Het afgelopen jaar hebben de jongeren van StairKees hard gewerkt aan de (anti) musical: Puck van de Slettenflat.

‘’Puck heeft zojuist haar Gymnasium+ diploma behaald, plus, dat betekent net even iets meer, net even iets beter, net even iets gedisciplineerder, net wat uitmuntender dan de rest, en dat mag de hele wereld weten. Puck heeft een fijne tijd gehad bij haar ouders, maar Puck wil meer, Puck wil op kamers! Na lang en heftig hospiteren belandt Puck in de Slettenflat, waar ze tijdens haar studententijd veel avonturen zal beleven!"

Deze absurdistische anti-musical vol met seks, drank en interne hoofdconflicten laat het ware studentenleven zien van een groentje, anderhalve macho en een dikke directeur in de Slettenflat’’

Voor vijf euro is op zaterdag 3 maart de try-out van de voorstelling te zien. De reguliere voorstellingen zijn van vrijdag 9 - zaterdag 24 maart te zien voor 8,50 euro in Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen. Info & reserveren: www.theater-kees.nl.

Vergadering platform Angeren

ANGEREN - Op dinsdag 27 februari is er een vergadering van het platform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat om 19.30 uur.

"We hebben een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur, waarin u welkom bent om uw opmerking over leefbaarheid en veiligheid in ons dorp aan ons kenbaar te maken. Elke opmerking nemen we serieus, zullen we noteren en bespreken. Zo proberen we samen met u bij te dragen aan leefbaarheid en veiligheid in ons dorp. Met trots kunnen we zeggen, dat dit inloopuurtje in 2017 vaak en goed bezocht is en kwamen er dorpsgenoten binnen lopen met een goed idee. Mede dankzij hun bijdrage zijn er een aantal projecten gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan meer bladkorven, meer veiligheid bij het zebrapad in de Jan Joostenstraat, de 60 km-snelheidsaanduiding in de Kampsestraat, meer afvalbakken bij de bushaltes, opknapbeurt van de speeltuin aan de Emmastraat, ondergrondse glas/kledingcontainers bijsupermarkt de Coop en zo zijn er nog een aantal zaken, die op deze manier verwezenlijkt zijn. Wilt u alle ingediende projecten bekijken, bezoekt dan onze vernieuwde website www.platform-angeren.nl. Lukt het u niet om even bij ons langs te komen, dan kunt u ons ook mailen. Mailt u dan naar platformangeren@gmail.com. Het is ook mogelijk, om uw opmerking aan ons kenbaar te maken, door onze brievenbus in het dorpshuis te gebruiken. Wij zien u graag op 27 februari om mee te denken over méér veiligheid en leefbaarheid in ons dorp."