(foto: Stichting Help MS de wereld uit)
(foto: Stichting Help MS de wereld uit) Foto: Stichting Help MS de wereld uit

Benefietavond voor Edwin Damen

DOORNENBURG - Op zaterdag 3 maart vindt een benefietavond plaats in het Schuttersgebouw van Doornenburg. De muziek wordt verzorgd door de Top2000 Live Band. Het belooft een bijzondere avond te worden die geheel in het teken staat van de actie ‘Help MS de wereld uit’.

De Benefietavond wordt georganiseerd om de actie te ondersteunen voor de behandeling in Mexico van Edwin Damen (47) uit Doornenburg. Edwin heeft al meer dan tien jaar de ziekte Multiple Sclerose (MS). Elk jaar levert hij lichamelijk iets in. De progressie van de ziekte wil hij stoppen met een goede behandeling. Deze heeft hij gevonden in Mexico, omdat in Nederland een dergelijke behandeling niet vergoed wordt. De kosten van de behandeling zijn 70.000 euro. Zijn familie en vrienden zien met lede ogen aan hoe zijn gezondheid achteruit gaat. Zij hebben onlangs de stichting ‘Help MS de wereld uit’ opgericht. Met de organisatie van de Benefietavond en met andere acties willen zij geld binnenhalen om de behandeling financieel te ondersteunen. Uw bijdrage maakt het verschil!

Toegangskaarten voor de Benefietavond kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in Doornenburg bij Bakkerij Van Kol en Bloemsierkunst Ron Tijshen. In Gendt zijn de kaarten te koop bij The Read Shop (Viergever). De opbrengst van de Benefietavond gaat in zijn geheel naar de stichting ‘Help MS de wereld uit’. Meer info is te vinden op www.helpmsdewerelduit.nl en via de Facebookpagina.