Afbeelding
Foto:

Hutaf 1 lijdt kleine nederlaag in Zoetermeer

HUISSEN - Na de makkelijke overwinning tijdens het openingsweekend van de voorjaarscompetitie volgde nu een tegenstander van formaat voor Hutaf 1. Deze tegenstander was Enjoy&Deploy Taverzo1 in Zoetermeer. In het scoreverloop had de tegenstander gedurende de hele wedstrijd een licht voordeel.

Uiteindelijk kwam dit ook naar voren in de einduitslag van 6-4 in Zoetmeers voordeel. Aan Hutaf-zijde wisten Anne van Bolderen en Mats Janssen ieder één wedstrijd te winnen terwijl Sam ten Westenend zijn sterke spel wist om te zetten in twee winstpartijen.

Ook Hutaf 2 speelde in Zoetermeer tegen team 3 van Enjoy&Deploy Taverzo. Het leek er op dat Hutaf 2 eveneens met een nederlaag huiswaarts zou keren. Dankzij drie winstpartijen op rij in de laatste speelronde, wisten Matthijs van Hilten, Jesper van Zanten en Jaimie Brans er echter nog een knappe 5-5 uitslag uit te slepen.

In de 3e klasse speelde Hutaf 6 thuis tegen TT Nijmegen 2. Het werd een spannende wedstrijd met wisselende kansen die uiteindelijk met 5-5 onbeslist bleef. Namens Hutaf bleef Luca Goris ongeslagen en Floris Koerts won twee wedstrijden. Ondanks goed spel won Pawel Jansen dit keer geen wedstrijd.

Na de tweede competitieronde op zaterdag volgde op zondag het carnavals toernooi van Hutaf. Iedereen die wilde oud en jong kon meedoen aan dit gezellige toernooi. Aan het einde van de dag wist Matthijs van Hilten beslag te leggen op de gewilde bokaal.