Afbeelding
Foto:

Zonnebloem Gendt 25 jaar

GENDT - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Zonnebloem afdeling Gendt in de huidige vorm is opgericht. Ze gaan deze mijlpaal vieren met een aantal extra activiteiten. De eerste daarvan was de nieuwjaarsbijeenkomst.

Er kwamen op vrijdagmiddag 19 januari ruim 70 gasten bij elkaar in De Klok Gendt. De gasten kwamen zelf of werden opgehaald door de E-car of vrijwilligers. Iedereen zocht een gezellig plekje in de zaal. Na de ontvangst met een welkomstwoord van de voorzitter werd er koffie/thee en appelcake geserveerd. Daarna werden er foto's getoond vanaf de oprichting in 1993 van de Zonnebloem afdeling Gendt in de huidige vorm. De oprichtingsfoto alsmede de activiteiten en besturen door de jaren heen waren te zien. Sommige gasten zagen zichzelf terug of bekenden uit het verleden.

Tussendoor werd er een muzikale bingo gehouden. Men moest aan de hand van het liedje de titel raden en die aankruisen op het bingoformulier. Onder het invullen van de formulieren werd er volop meegezongen bij de bekende nummers. De middag eindigde met een heerlijk stamppotbuffet. Iedereen genoot volop van al het lekkers.

Moe maar voldaan gingen de gasten naar huis en Zonnebloem afdeling Gendt bereidt zich alweer voor op de volgende activiteit: een spellenmiddag op maandag 19 februari. Het hoogtepunt van dit jubileumjaar wordt gevierd op zondag 28 oktober in zaal Providentia.