(foto: M.van Eechoud)
(foto: M.van Eechoud) Foto: M.van Eechoud

Trainen voor de 4Daagse?

BEMMEL - Heel Bemmel Loopt op zaterdag 3 februari voor een goed doel! Hebben jullie de wandelschoenen al klaar gezet?

Stichting deBol houdt op zaterdag 3 februari een sponsor-snertwandeltocht ten bate van een goed doel en dat doel is dit jaar: het koor Zingen voor je Leven! Misschien een mooie training voor de 4Daagse! Deze actie belooft een hele sportieve en gezellige happening te worden en de dames van deBol staan garant voor de enige echte Bolsfeer. Kom gezellig mee wandelen en neem de hele familie, vrienden en kennissen mee! Iedereen, jong en oud, kan meedoen. Er zijn wandelroutes van 7,5 en 16 km.

Onderweg is er op de korte route één en op de lange routes zijn er twee controleposten. Bij de finish is er voor alle deelnemers een kopje koffie of thee en een heerlijke kop erwtensoep. Voor de soep staan de sponsoren: Fruitcompany Kersten en Slagerij Buurman uit Bemmel garant.

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar, waarvan een gedeelte ten goede komt aan het koor. Gestart wordt bij De Kinkel tussen 09.30 en 11.30 uur. De finish is om uiterlijk 16.00 uur. Doe mee, kom in beweging, steun het goede doel en geniet vooral zelf van een goed besteedde zaterdag! Informatie: www.debolbemmel.nl of via 06 54975063 / 06 27507051 / 22540214. Vooraf inschrijven kan via email: stichting.debol@planet.nl.