Afbeelding
Foto:

Zingen is een feest!

BEMMEL - 'Heel Bemmel Loopt' voor het koor 'Zingen voor je Leven'. Met de ziekte kanker krijgt bijna iedereen te maken. We kennen in familie, vrienden of kennissenkring allemaal wel iemand die deze vreselijke ziekte heeft.

"Ook in de enthousiaste wandelgroep van stichting deBol werden we meerdere keren met de soms onvoorstelbare realiteit van deze ziekte geconfronteerd! Toen wij hoorden dat het koor 'Zingen voor je Leven' uit Nijmegen een concert gaf zijn wij daar heengegaan en we werden heel erg verrast en vooral emotioneel getroffen door de kracht en de enorme wil die de leden van dit koor uitstralen. Zij hebben door samen te zingen heel veel steun aan elkaar en vinden op de een of andere manier daardoor de rust om met de ziekte om te gaan!

Zielig doen is er niet bij, zij willen hun passie, hun vrolijkheid en positiviteit over brengen op iedereen die hen horen wil! Zingen is een feest! Op zaterdag 3 februari organiseert deBol een sponsor-snerttocht voor dit goede doel en het koor zal tussen 12.30 en 15.00 uur zingen in de foyer van De Kinkel in Bemmel.

Ook als u niet mee wilt wandelen bent u welkom om te komen luisteren naar dit koor. Wij bieden u graag een heerlijke kop erwtensoep aan voor een minimale bijdrage van vijf euro, waarvan de helft ten goede komt aan het goede doel: het koor Zingen voor je Leven." Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl of te verkrijgen via 0654975063 / 0627507051 / 22540214.

Activiteiten KBO Huissen

HUISSEN - De februari-activiteiten voor de leden van KBO Huissen:

1 en 15 februari: Kaarten in de entree van 't Convent in de Langekerkstraat. Aaanvan 19.00 uur.

7, 14, 21 en 28 februari: Koersbal in zaal De Gouden Engel in de Helmichstraat. Aanvang 14.00 uur.

22 februari: Bingo in de entree van 't Convent in de Langekerkstraat. Aanvang 19.00 uur.