Teenage-carnavalsparty

met StukTV in Gendt

GENDT – De Waskniepers en De Gentenarren slaan de handen ineen en organiseren op zaterdag 10 februari om 20:00 uur de eerste Teenage-carnavalsparty bij De Klok in Gendt.

De afgelopen jaren ontbrak het in Gendt nog aan een echt carnavalsfeest voor de stoere en hippe teenagers uit Gendt en omstreken. Maar met het vastleggen van StukTV laten De Waskniepers en De Gentenarren direct weten dat het ze menens is. 100% carnaval, 0% alcohol voor alle middelbare scholieren tot zestien jaar.

De immens populaire Youtube-sensatie StukTV bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC zet StukTV café De Klok op stelten!

Voorverkoop van de E-tickets is inmiddels gestart. De kaartjes kosten 7,50 euro per persoon. Kaarten zijn alleen online te bestellen via www.gentenarren.nl/shop. Entree voor middelbare scholieren tot zestien jaar. Entree op vertoon van schoolpas! Er zal geen alcohol (alleen fris, sap en radler 0,0%) worden geschonken en roken is niet toegestaan. Ouders kunnen in het café aanwezig zijn onder het genot van een drankje en/of hapje. Meer info staat op www.gentenarren.nl, facebook en instagram.