Van 12 tot en met 18 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. Boogschutters hebben over het algemeen een ijzeren gezondheid. En als ze al iets mankeren, dan piepen ze niet en houden ze de moed erin met veel humor. Hun heupen zijn een gevoelig punt (slijtage). Omdat ze sportief zijn hebben ze ook vaak blessures. Een ander gevoelig punt is de lever. Naarmate ze ouder worden moeten ze hun gewicht in de gaten houden.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Normaal ben jij nogal recht-toe-recht-aan. Maar op vrijdag laat jij je van je gevoelige kant zien. Je kunt je zelfs heel goed verplaatsen in de ander. Een goede dag om eens een goede daad voor een ander te doen. Maandag heb je teveel energie. Werk dat weg met sportieve activiteiten!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag is een uitstekende dag om dichter bij de ander te komen. Of schrik je daarvoor terug? Misschien is het allemaal wat té intens voor jou. Volgende week maandag heb je een probleem. Je kunt een teveel aan informatie niet meteen verwerken. Het is goed als je de tijd neemt.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Voor zaterdag staat er een moeilijk gesprek op de agenda. Dat ga je momenteel liever uit de weg. Of verplaats het naar zondag want dan zit je een stuk beter in je vel. Je hebt dan ook de meest waanzinnige ideeën. Volgende week maandag maak je van iets eenvoudigs iets moeilijks.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande zaterdag wordt je het liefst met rust gelaten. Maar er kloppen nogal wat mensen aan jouw deur met dilemma's die ze jou voorleggen. Hen helpen is een goede daad! Maandag en dinsdag staan in het teken van het maken van toekomstplannen en goede voornemens voor het nieuwe jaar.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Donderdag sta je voor dilemma's. Laat je niet van de wijs brengen door wat anderen daarvan vinden. Je moet je eigen weg vinden! Aanstaande zaterdag voel jij je heel krachtig. Een goed moment om iets wat je graag wilt door te drukken. Maar besef dat je daarmee zowel vrienden als vijanden kunt maken.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tot en met zaterdag kun je last hebben van zeurende mensen. Wees kritisch, maar niet té. Aanstaande zondag breng je het liefste door met vrienden waarmee je op dezelfde golflengte zit. Dat kan heel gezellig worden! Volgende week maandag zit jou iets dwars. Maak het bespreekbaar.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdag is een goede dag om de volgende stap in een relatie te zetten. Zorg ervoor dat je niemand onder druk zet. Dat kan de sfeer ernstig verpesten. Op zaterdag voel jij je niet zo op je gemak. Je mist iets. Volgende week maandag wil je iets bespreken maar daar staat de ander niet voor open.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag is een uitgesproken dag om te genieten. Maar pas op voor overmaat. Op zaterdag heb je de beste bedoelingen. Je kunt het alleen niet zo goed verwoorden. Ga ervan uit dat je lichaamstaal boekdelen spreekt. Volgende week maandag heb je de neiging om doelloos maar wat te doen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Gedurende het komende weekend ontwikkel je wilde plannen voor jezelf. Je wilt het roer drastisch omgooien. En je hebt behoefte aan een frisse wind in je leven. Toch valt dit niet bij iedereen goed. Volgende week maandag kun je daarover zelfs ruzie krijgen met iemand waarvan je dat niet verwacht.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande donderdag moet je het een en ander uitleggen. Maar je maakt het veel te moeilijk. Gebruik toch liever Jip en Janneke-taal. Gedurende het komende weekend voel jij je niet zo happy. Waarschijnlijk komt dat omdat er familiale verplichtingen zijn die je liever uit de weg gaat.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande donderdag schieten woorden ineens tekort. Verplaats belangrijke besprekingen liever naar een later tijdstip. Of vraag de ander om zaken te verduidelijken. Aanstaand weekend heb je geweldig goede ideeën. Die uitwerken en uitvoeren kan jouw toekomst drastisch veranderen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande vrijdag is het goed, ondanks je onzekere gevoelens, om je actief op te stellen. Grijp in als dat nodig is! Zondag is de dag van flitsende inzichten. Sommigen wil je wel van de daken schreeuwen. Volgende week maandag voel jij je nogal nerveus. Water (douchen, bad) geeft je rust.