(foto: Judith de Ryck First Performance)
(foto: Judith de Ryck First Performance)

Te weinig of dun haar?

ELDEN/ARNHEM - Te weinig of dun haar? Samen met u kunnen wij zoeken naar een passende oplossing. Wij nemen de tijd om uw wensen te inventariseren in alle discretie (aparte ruimte) en bieden u een juiste haaroplossing, Ook zijn wij ANKO gecertificeerd voor u een waarborg van kwalitatieve haarwerken en pruiken. Tevens zijn wij erkend door alle zorgverzekeraars.



Alopecia is een ziekte van de haarwortels die overal op het lichaam kan voorkomen waar er haargroei is. Alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) Hierdoor is het haar op het bovenste gedeelte van het hoofd erg dun, dit kan problematische (psychische) gevolgen veroorzaken. Ook bij chemo kunnen uw haren uitvallen, wij helpen u graag bij dit moeilijke proces. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verdiepen ons continu op het gebied van haarwerken. Om u steeds een professionele service te kunnen bieden.

Begrippen die bij ons horen zijn:

Warme & persoonlijk aandacht
Gewoon omdat we de tijd voor iedereen nemen. Om zo een moment van onthaasting te creëren.


Uitgebreid assortiment
In behandelingen en producten van de Mediceuticals® En ook hebben wij zeer bewust gekozen voor de make-up producten van BeMineral


Toegankelijk
Omdat wij op afspraak werken, onze salon achter het huis hebben, parkeergelegenheid op eigen terrein.


Lidy & Monique zien u graag bij ons in de salon.

De Kapperie, Westeveldsestraat 40a, Arnhem (Elden), 026 3816082; www.dekapperie.nl (haarwerken); www.kapsalon-dekapperie.nl (kapsalon).