Afbeelding
Foto:

De zusjes Van Zoolingen

lopen niet naast hun schoenen

ELST - Chantal en Sharon van Zoolingen hebben ieder zo hun eigen idee en smaak en dat is te zien in de collectie. Geven en nemen én lef hebben om het toch samen te doen. Wellicht is dat ook juist het succes van de zussen met hun winkel in het hartje van Elst.

De schoenen van mijn zus. De naam Van Zoolingen was al decennialang een begrip in Elst als het om schoenen ging. Toch hebben beide zussen het aangedurfd de naam te wijzigen in 'De schoenen van mijn zus', refererend aan hun onderlinge smaakverschil. "Een goed keus, zo blijkt", vertellen ze beiden, "we krijgen er nog steeds leuke reacties op én het is natuurlijk een meer passende naam voor deze tijd."

Dames- en kindercollectie

Voorheen had Van Zoolingen ook een herenschoenen- en koffercollectie. "We doen waar we goed in zijn, daarom hebben we ons toegelegd op het inkopen van collecties dames- en kinderschoenen die onderscheidend zijn. Geen schoenen die je overal kunt kopen. Sommige merken proberen we exclusief te houden hier in Elst. Omdat onze smaken en ideeën nogal eens verschillen, hebben we ook regelmatig meer uitgesproken modellen of kleuren in de collectie.

Kinderschmink op Sinterklaaskoopzondag

Zondag 1 december zijn we open van 13.00 tot 17.00 uur op de sinterklaaskoopzondag. Dan is ook Marloes aanwezig. Zij schminkt de kinderen gratis tot een Piet of een andere leuke creatie die je maar wilt. Tevens is ook onze Sale begonnen deze week met kortingen tot - 50 procent!

De schoenen van mijn zus, Kleine Molenstraat 4, Elst; 0481 373785; info@vanzoolingenschoenen.nl; www.deschoenenvanmijnzus.nl.