Handige snufjes tijdens Huiskamer van Elst

ELST - Donderdag 28 november verstrekken studenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen informatie over eenvoudig technologische snufjes die het dagelijks leven makkelijker en leuker kunnen maken.

Bijvoorbeeld in het geval iemand wat vergeetachtig is kan een seniorentablet herinneren aan een afspraak bij de kapper. Een datumklok met heldere letters en cijfers kan ook heel duidelijk dag, datum en tijd aangeven. Wil iemand aan anderen laten weten waar men verblijft kan een alarmknop een mogelijkheid bieden.

Aan het project ‘Handig’ kan gratis worden deelgenomen en technologische snufjes kunnen worden uitgeprobeerd. Tijdens de Huiskamer van Elst kan men zich aanmelden als deelnemer aan het project. Is het niet voor u zelf dan kan dat bijvoorbeeld ook voor een partner, ouder, buur of kennis.

De Huiskamer van Elst is iedere donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur, locatie Bibliotheek aan het Europaplein in Elst. Meer over het Huiskamerproject staat op www.huiskamervanelst.nl of e-mail naar info@huiskamervanelst.nl.