Popkoor Akkoord. (foto: Marcel van den Berg)
Popkoor Akkoord. (foto: Marcel van den Berg)

Kerstoptredens van popkoor

OVERBETUWE - Afgelopen jaar stond voor popkoor Akkoord in het teken van het 40-jarig jubileum. Na de nodige optredens van dit gedenkwaardige jaar, sluit popkoor Akkoord ook dit jaar weer af met optredens die in het teken staan van kerst.

Onder begeleiding van dirigente Belinda Kamps en de eigen enthousiaste band gaan ze in december, op drie prachtige locaties, ons repertoire ten gehore brengen. Al ruim zes weken staan de repetities, op de woensdagavond in basisschool Stap voor Stap, in het teken van de gezelligste periode van het jaar. Dit betekent niet dat we alleen maar kerstnummers ten gehore zullen brengen tijdens de kerstoptredens, maar ook nummers die de sfeer van kerst uitdragen.

Het eerste van de drie optredens staat in de agenda op zaterdag 7 december bij Groencentrum Van Reine te Velp. Hoe mooi is het om in kerstsferen een mooie kerstboom te kopen waarbij de bezoeker/toehoorder verrast wordt door een gratis optreden van ons popkoor.

Het tweede optreden, tijdens de eerste dag van kasteel Middachten in kerstsfeer in De Steeg, is op woensdag 11 december. Tussen 18.00 en 20.00 uur verzorgt het popkoor er de muzikale omlijsting.

Als laatst te zien en horen tijdens het jaarlijks terugkerende optreden op het winterfestijn bij de schaatsbaan in Elst op woensdagavond 18 december tussen 20.00 en 22.00 uur. Hier zullen ook andere nummers uit het repertoire voorbij komen. Meer informatie over popkoor Akkoord staat op www.popkoor-akkoord.nl, en op Instagram of Facebook.