De trotse kampioenen Bodhi en Niels. (foto: Henk Barends)
De trotse kampioenen Bodhi en Niels. (foto: Henk Barends)

Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het was een goede week voor HTTC, het jeugdteam werd glansrijk kampioen.

Het eerste team was tegen BIT.NL niet op volle sterkte, maar behaalde wel een 5-5 score. Een topprestatie van Meriam Willemse en Marco Knaap, aangezien BIT de aanstaande kampioen is. Meriam wist zelfs ongeslagen te blijven en Marco won tweemaal. Team twee deelde de punten met Rhenus. Rudy Gerritsen bleef wederom ongeslagen en Patrick van Alst won eenmaal. Het dubbelspel ging naar Ramona Gerritsen en Patrick. Het derde team draait in de tweede helft van de competitie op volle toeren. Bij lijstaanvoerder BIT.NL werd er met 5-5 gelijk gespeeld. Daan Barends was weer prima op dreef en won driemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends wonnen eenmaal.Team vier pakte, tegen Herpen, een keurige 7-3 zege. Frank Balzer, Ruud van Kooij en Hans Wassink wonnen tweemaal. Het dubbelspel ging naar Frank en Hans. Team 4 staat inmiddels stevig bovenaan.

Team 5 behaalde, bij Sethone, een nuttige 6-4 zege. Jaap van der Garde was, met drie zeges, de grote man. Wilma Stap en Alaa Alsaaidi wonnen eenmaal, verder ging het dubbelspel naar Jaap en Alaa. Team 6 was niet volledig, maar haalde, tegen Smash, toch vier punten. Marc Groenhuis won keurig tweemaal en Sascha Colen was eenmaal succesvol. Marc en Sascha waren ook sterk in het dubbelspel.

Het jeugdteam pakte nu al het kampioenschap. De felicitaties gaan uit naar Niels Loeffen, Bodhi Lindeboom en coach Bert Liethof. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. Tegen TCB zagen de toeschouwers een prima partij met een 8-2 eindstand. Niels won viermaal en Bodhi tweemaal en de dubbelspelen werden gewonnen.