Nieuwjaarsdrive Klavertje Elf

ZETTEN - Op zaterdag 11 januari houdt BC Klavertje Elf in Zetten haar nieuwjaars-drive.

Gespeeld wordt er in 3/4 lijnen over zes ronden van vier spellen in de grote zaal van De Wanmolen, Schweitzerpark 1, Zetten. Aanvang 13.30 uur. Deelname twintig euro per paar.

NBB-leden die hun NBB-nummer hebben aangegeven komen in aanmerking voor meesterpunten. U kunt zich tot en met zaterdag 4 januari aanmelden op e-mail-adres: bc.klavertje11@outlook.com onder vermelding van de namen van beide spelers, hun NBB-nummer, indien van toepassing, en de speelsterkte.

Om uw inschrijving te bevestiging dient het inschrijfgeld te worden overgemaakt naar rekening NL25 RABO 0146 3843 42 ten name van Klavertje 11 onder vermelding van de namen van beide spelers.

In de eerste week van januari ontvangt men per e-mail een bevestiging en de voorlopige indeling.

Wilt u meer weten over Klavertje Elf? Direct lid worden? Bridgeles? Neem daarover contact op met clubcoördinator Jeanet Huyser via 06 40997743. U kunt ook een e-mail zenden aan bc.klavertje11@outlook.com. Op de clubsite kunt u alle informatie vinden over onze club: www.nbbclubsite.nl/club/7013.

Theaterconcert in Oude Koelhuis

ZETTEN - Op zondag 8 december zal er een bijzonder concert gehouden worden op een wel heel bijzondere locatie. Muziekvereniging Sint-Willibrordus werkt hierbij samen met het Jeugdtheater Herveld-Andelst en samen gaan ze een verrassend theaterconcert opvoeren.

Dit concert zal plaatsvinden in het Oude Koelhuis nabij station Zetten-Andelst vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.

Tijdens dit concert zal de groep jonge toneelspelers van het jeugdtheater, allen tussen 8 en 12 jaar, een theaterstuk in drie delen spelen, waarbij de rode draad 'geheim' is. Tussendoor spelen de slagwerkgroep van de muziekvereniging, het fanfare-orkest en het opleidingsorkest Future muziek die naadloos aansluit op het verhaal. Dit is de eerste keer dat beide verenigingen een vergelijkbare samenwerking zijn aangegaan. Het zal dan ook met recht een bijzonder concert worden!

Iedereen, zowel jong als oud, is welkom bij dit concert aanwezig te zijn en om meteen eens een kijkje te nemen in het volledig verbouwde, monumentale oude koelhuis dat tot twintig jaar geleden nog in gebruik was bij Veiling Zetten. De zaal is vanaf 14.00 uur open zijn.