Zanger Charles verzorgt 29 november een optreden bij het Open Podium. (foto: Jaleesa)
Zanger Charles verzorgt 29 november een optreden bij het Open Podium. (foto: Jaleesa)

Twee solisten en twee bands bij Open Podium

ELST - Het Open Podium begroet vrijdag 29 november een aantal gasten. Deze gasten verzorgen die avond in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 In Elst diverse optredens.

Er is overigens wel een ‘verrassing’ bij het Open Podium, dat vanaf 20.30 uur begint. Zo zijn er op deze avond twee solisten en twee bands te beluisteren. Een van deze solisten bij het Open Podium is Charles (Coljee) en vertolkt op 29 november diverse nummers uit zijn repertoire. Ook afkomstig uit de regio Nijmegen is solist liedjesschrijver/zanger In ‘t Hof.

De formatie Wasted Years laat op deze avond nummers horen die gaan van Herman Brood tot aan Creedence Clearwater Revival. De bassist van deze band, Sander van den Dorpel, is de ‘verrassing’ van deze vrijdagavond. Na het optreden van Wasted Years stapt hij diezelfde avond meteen over naar een andere band, namelijk We-Cover.

De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij met de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon. Die zijn in de zaal aanwezig. Wie in december wil optreden, die meldt zich aan vóór 4 december via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.

Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree bedraagt twee euro. Meer weten? Bel: 06 53868766.