Elftal foto Spero JO17-2. (foto: S. Hendriks)
Elftal foto Spero JO17-2. (foto: S. Hendriks)

Sponsor bedankt!

ELST - Dankzij Weijs Transport B.V. is Spero JO17-2 in nieuwe mooie trainingspakken gestoken.

Namens de spelers en de begeleiding willen we Robèrt en Riet Weijs hiervoor hartelijk bedanken!

Succesvolle collecte Alzheimer Nederland in Elst

ELST - In de week van 4 - 9 november was de jaarlijkse collecte van Alzheimer Nederland. De opbrengst in Elst was nóg hoger dan vorig jaar en bedroeg 7800 euro. Een resultaat om trots op te zijn!

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Waarin mantelzorgers worden geholpen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

De collecteweek is natuurlijk een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen ieder jaar op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt alle gevers en iedereen die zich heeft ingezet voor dit prachtige resultaat. In Elst was de coördinatie van de collecte dit jaar in goede handen bij Renate Buitenhuis en Fennie Duinker. Liefst 120 collectanten gingen op pad om dit indrukwekkende bedrag bijeen te brengen.

"Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij r.buitenhuis@alzheimervrijwilligers.nl of 06 11197525."