(foto: Administrator)
(foto: Administrator) Foto: Administrator

Europa's beste Bee Gees eerbetoon

Night Fever weer naar Arnhem

ARNHEM - Na de vorige uitverkochte show in Musis, komt de Bee Gees tribute Night Fever wederom naar Arnhem op zaterdag 11 januari. Deze keer met de XL 'Nights on Broadway' show: een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten. Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De negenmans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de 'One Night Only' concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa. Met natuurlijk de discoklassiekers 'More than a woman', 'Stayin' Alive' en 'You should be dancing, yeah', maar ook de oude sound van 'Massachusetts,' 'Spicks and specks,' 'Words' en 'To love somebody' die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. Deze show staat als een huis!

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met de beste Bee Gees show van Europa, een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. De 'Nights on Broadway' show is op zaterdag 11 januari te zien in Musis Arnhem, maar komt daarnaast ook in Eindhoven, Kerkrade, Utrecht, Apeldoorn, Enschede, Den Haag en Groningen. Voor meer informatie en tickets ga je naar www.bestofthebeegees.nl.