Afbeelding
Foto:

Tweede Herveldse pleinbeleving

HERVELD - Vanwege het succes van vorig jaar is er 22 november de tweede Herveldse pleinbeleving georganiseerd door de winkeliers die aan het dorpsplein gevestigd zijn

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom op het Herveldse pleintje voor een gezellige sfeer en smaakbeleving. Er zullen wat kraampjes zijn, vuurkorven, live-muziek, lampjes en voor de kinderen is er ook een leuke atttractie, er zijn leuke aanbiedingen en een hapje en drankje. Het doel is wat extra aandacht aan de klant geven met een gezellig praatje en aandacht !

Het is op het pleintje tussen de DA en Trendiez. Het evenement duurt tot rond 20.00 uur.

Verlichte WinterAvondWandeling Valburg

VALBURG - Zondag 22 december start tussen 15:30 en 17:00 uur de eerste verlichte WinterAvondWandeling in Valburg vanaf café De Viersprong voor 6 en 12 km.

De kortste nacht is dan net achter de rug en de donkere dagen voor kerst zijn bijna ten einde. De hele route is bijzonder verlicht met lichtjes en sculpturen. Maar neem vooral zelf ook een zaklamp mee. Hul jezelf en de kinderen creatief in kleding met lichtjes. De drie mooiste krijgen een beloning. Voor de kinderen is er op de 6 km een speurtocht met voor de drie winnaars eveneens een beloning. Onderweg is er warme chocomel en na afloop een aandenken en warme erwtensoep (of alternatief).

De 12 km-wandeling heeft halverwege een verrassende stop. De kosten voor de WinterAvondWandeling (KWBN) is 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen onder de 14 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene).

Aan de bewoners van Valburg, van de huizen en tuinen langs de routes, wordt gevraagd of zij hun omgeving extra feestelijk willen verlichten. Aanwonende langs de route, ontvangen hierover binnenkort een brief, met het verzoek om medewerking. Informatie staat op www.solemates.one en Facebook SoleMateS. (SoleMateS: bekend van de jaarlijkse Pinkstertocht).

Afbeelding
Afbeelding