Speeltuin Elstervreugd: waardecheques Overbetuwe Doet

ELST - De slogan van speeltuin Elstervreugd is 'Samen zijn, Samen spelen, Samen lachen'. En de droom: “Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van één hectare groot in de omgeving van Elst (GLD) waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen”. Daarbij: multifunctioneel, fysiek en mentaal uitdagend, saamhorigheid en acceptatie vergrotend, duurzaam en veilig.

"We staan te springen om door te kunnen pakken. Zonder financiële middelen komen wij niet ver. Overbetuwe Doet biedt ons de kans om te inventariseren qua belangstelling vanuit de bevolking, maar ook om geld te generen voor ons initiatief. Speeltuin Elstervreugd staat voor de tweede keer als initiatief op de site van Overbetuwe Doet. Het doelbedrag van 750,- euro willen wij deze keer graag besteden aan promotiemateriaal: flyers, posters, visitekaartjes, banner, stickers et cetera, en ook het laten bouwen van een website.

Vindt u Speeltuin Elstervreugd een mooi initiatief en wilt u graag uw steentje bijdragen? Geef dan uw waardecheque van Overbetuwe Doet, nu en in de toekomst, aan Speeltuin Elstervreugd, maar ook doneren via Ideal is mogelijk! Een cadeau waar generaties plezier van zullen hebben. Wij hopen op uw steun! Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan via: speeltuinelstervreugd@gmail.com."