Instant Family Film in De KiK.
Instant Family Film in De KiK.

Feelgood film in De KiK:

Instant Family

ELST - Op donderdag 21 november draait om 20:00 uur de komedie 'Instant Family' in Theater De KiK in Elst.

Kaartjes zijn voor acht euro te reserveren via www.theaterdekik.nl (9,00 euro uur voor aanvang aan de deur) inclusief drankje. De foyer is vanaf 19.00 uur geopend voor koffie of thee.

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.

Werkgroep dorpshart Zetten wil bloemtorens plaatsen in Zetten

ZETTEN - Alle huishoudens in Overbetuwe hebben recent een waardecheque ontvangen van 6,50 euro, waarmee initiatieven ondersteund kunnen worden.

De werkgroep Dorpshart Zetten maakt zich sterk voor het verfraaien van ons dorpshart. Wij zijn al bezig met het 'Pleinenplan' maar zouden graag úw waardecheque gebruiken voor de aanschaf van een of meerdere bloementorens.


Het verfraaien van het Dorpshart kost veel tijd en overleg met de gemeente. Maar met úw steun en waardecheque kunnen proberen om ons Dorpshart rondom de feestdagen al te verfraaien. Lukt dat niet, dan worden de bloementorens in de lente geplaatst.

"Steunt ú ons initiatief? Doneer dan uw waardecheque digitaal via www.overbetuwedoet.nl, of deponeer deze in de Dorpshart-box bij de Jumbo (naast koffieapparaat)."