Afbeelding
Foto:

Sinterklaasnieuws!

ELST - De herfstblaadjes zijn alweer gevallen, het wordt alweer vroeg donker… de decembermaand nadert met rasse schreden… Het Centrum Management Elst (CME) is drukdoende met de voorbereidingen van de komst van de goedheiligman.

Vanaf 9 november staat de rode 'Post voor Sinterklaas'-brievenbus bij Babs kinderkleding halverwege de Dorpsstraat. De kinderen kunnen hierin hun mooie tekeningen, verlanglijstjes en andere post voor Sinterklaas achterlaten. Vergeet vooral niet om je naam, adres en leeftijd te vermelden, wie weet win je wel een mooie prijs!

Deze brievenbus speelt daarnaast nog een rol bij het 'ZIN'-zoekspel. Dit spel start op 16 november en duurt tot 1 december (de koopzondag). Kinderen kunnen door het dorp heen letters verzamelen uit etalages; deze letters vormen samen een zin. Voor de winnaar is er een supertoffe prijs, die nog voor 5 december aan huis door Sinterklaas wordt bezorgd!

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas op bezoek in het centrum van Elst. Vanaf 15.00 uur start de route vanaf het kruispunt vanaf L'Italiano en hij wordt rond 15.15 uur verwacht bij het gemeentehuis. Sinterklaas reikt dan ook de prijzen uit voor de drie winnaars (in diverse leeftijden) van de tekeningen die in de brievenbus zijn gedeponeerd. We maken er samen weer een hele mooie decembermaand van! Kijk voor meer informatie op Veko-elst.nl.