(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Heeren van de Zee tweede van Gelderland!

ARNHEM – Het scheelde echt maar een visgraatje, of Heeren van de Zee was de winnaar van Gelderland geworden bij de Nationale Haringtest 2019. Maar met een beoordeling van 9,6 wist Heeren van de Zee wel de mooie tweede prijs te bemachtigen! Visspecialist Arjen en zijn team zijn trots dat ze deze toch maar 'even' hebben binnengehengeld.

De Nationale haringtest 2019 werd ook dit jaar weer opgezet door branche-organisaties VNV (Vereniging van Nederlandse Visspecialisten) en CVAH (Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel). Heeren van de Zee scoort ieder jaar hoog, maar dat ze zo dicht tegen de winnaar aan wisten te eindigen dat zegt toch wel iets over de kwaliteit die de consument bij Heeren van de Zee voorgeschoteld krijgt. Bij de beoordeling is gekeken naar de versheid van zowel de haring als de uitjes, het zout- en vetgehalte, de smaak, de uitstraling, de prijs-kwaliteitsverhouding en de presentatie.

Voor de lekkerste haring bent u bij Heeren van de Zee dus aan het juiste adres, maar niet alleen voor haring natuurlijk! Heeren van de Zee biedt een uitgebreid assortiment verse vis. En als u twijfelt over de bereiding ervan, vraagt u het dan gerust aan de kraam. De visspecialisten van Heeren van de Zee hebben alle vakkennis in huis om u te informeren.

En over het schoonmaken van vis hoeft u zich niet druk te maken, ook dat wordt bij Heeren van de Zee met plezier voor u gedaan. Liefst drie maal in de week is het enthousiaste team van Heeren van de Zee in Arnhem te vinden; op dinsdag en zaterdag op winkelcentrum Rijkerswoerd en op donderdag op De Geitenkamp. www.heerenvandezee.nl (ook op Facebook).