Thema-avond Pensioen Lokaal FNV Overbetuwe-Lingewaard

ELST - Voor leden van Lokaal FNV Overbetuwe en Lingewaard is er donderdagavond 21 november van 19.30 tot 22.00 uur de thema-avond Pensioen

Steeph Custers pensioenfondsbestuurder, zal deze avond uitleg geven over onderstaande onderwerpen: Met mogelijk stapsgewijs omhoog gaan van AOW tot 2024 en daarna. Wat was de oude en is de nieuwe afspraak voor het stapsgewijs verhogen van de AOW-leeftijd? Wat zijn de tijdelijke & vervolgafspraken voor stoppen met werken bij mensen met zwaar werk? Idem voor mensen boven de 60 jaar? Korten en indexatie pensioenen: wat zijn de kansen nu en straks in het nieuwe contract? Zijn er ook speciale afspraken voor flexwerkers en ZZP-ers? Kunnen zij zich vrijwillig aansluiten bij een pensioenfonds? Na- en voordelen van een lage/hoge rente en politieke gevolgen ervan.

De avond is in sociaal cultureelcentrum De Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst. "Wilt u deze avond bijwonen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit ons even laat weten. Dit kan per email a.schuiling@fnv-overbetuwe.nl."