Samen op pad in het veld. (foto: Wil Teunissen)
Samen op pad in het veld. (foto: Wil Teunissen)

Meer uit

uw digitale camera halen?

OVERBETUWE - Wilt u ook meer uit uw digitale camera halen? De fotoclub voor senioren van Forte Fit biedt u die mogelijkheid.

"De gevorderdengroep gaat starten en zorgt er voor dat de termen als diafragma, ISO, witbalans en sluitertijden voor u gesneden koek worden. Het maakt dat u meer controle over uw fotografie heeft en daardoor ook mooiere foto's gaat maken. U zult met trots een afdruk aan uw muren willen hangen!

Daarnaast staat deze club niet voor niets bekend als de gezelligste fotoclub van en voor 55-plussers in de Overbetuwe. En wie weet heeft u acht gezellige avonden en, na afloop, een aantal fotovrienden voor het leven. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Mail naar wilteunissen1956@gmail.com, bel 06 30764452 of kijk op www.fortefit.nl en schrijf u in."

Het gaat goed met wandelsportvereniging Elstars

ELST - In een dorp als Elst horen we nog af en toe "Hoe gaat het nou met de Elstars, jullie hadden toch wat problemen, bestaan jullie nog wel?" Om hier voor eens en voor altijd duidelijkheid over te verschaffen: het gaat heel goed met ons!!

"Eind juli hebben de leden tijdens een Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van het vorige bestuur en een nieuw bestuur gekozen, bestaande uit Ruud Mooij (voorzitter), Christian Derksen (penningmeester) en Maurice Moerkerk (secretaris). Hiermee kan WSV Elstars weer met frisse moed verder. Met een grote groep enthousiaste leden wandelen we elke vrijdagochtend 10 km in de regio Overbetuwe, Arnhem, Nijmegen (vertrek om precies 9.00 uur van sporthal De Helster in Elst).

Op de 1e en 3e dinsdag van de maand wandelen we 20 km. Wil je een keer vrijblijvend meelopen, zorg dan dat je op vrijdagmorgen om 8:45 uur aanwezig bent bij sporthal De Helster. Dan kunnen we je meteen informeren over wat we nog meer doen. Op onze eigen Elstars-facebookpagina kun je overigens meer lezen over ons en welke wandelingen er op het programma staan."