Afbeelding
Foto:

Live muziek in café bij Tante 'ShabbyDogStory'

ELST - The story... begint in 2004 als zes muzikanten in spé zich aanmelden bij de muziekschool in Nijmegen. Inmiddels zwerft de band al jaren zelfstandig door de regionale muziekscene.

In de huidige bezetting kennen de ShabbyDogs een heldere story van eigentijdse en overjarige covers; pop, rock of dansbaar, net zoals het uitkomt. Opgestuwd door de altijd rake beat van drummer Roy en bassist Sjoerd, met fantasierijke melodieën van gitarist Marco en pianist/saxofonist Christof, samen met leadzangeressen Dyonne en Esther: Shabby Dog Story weet hoe leuk muziek maken kan zijn!? Nog niet eerder traden ze op in cafe bij Tante dus kom dit meemaken op zondag 10 november.

Café bij Tante, Stationsstraat 5 in Elst. Aanvang 15.00 uur, entree vrij.

TOP-film: Shoplifters

BEMMEL - Op donderdag 14 november vertoont TOP weer een bijzondere film in de Theaterkerk in Bemmel: Shoplifters.

De film gaat over Osamu en zijn familie. Ze leven in grote armoede en hun voornaamste inkomstenbron is oma's pensioen. Als Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze een klein meisje tegen dat van huis is weggelopen. Osamu besluit haar onder zijn hoede te nemen en al snel wordt ze liefdevol opgenomen in het hechte gezin. Maar dan legt een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen bloot, en worden de familiebanden hevig op de proef gesteld.

Aanvang 20:00 uur. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.