Intocht Sinterklaas in Randwijk

RANDWIJK - Zaterdag 23 november komen Sinterklaas en zijn pieten samen met een glutenvrije piet een bezoek brengen aan Randwijk. Naar verwachting komen Sinterklaas en zijn pieten om circa 14.00 uur Randwijk binnenrijden.

Komen jullie Sinterklaas en zijn pieten vanaf 13.45 uur opwachten bij de Amalia linde tegenover de Ned. Hervormde kerk? Na aankomst van Sinterklaas en zijn pieten gaan we gezellig met zijn allen in een vrolijke optocht al dansend richting het Randwijks Hof. (De kamer van Sinterklaas.) Daar wordt van ongeveer 14.30 uur tot circa 15.30 uur een leuk actief programma georganiseerd voor alle kinderen en ouders.

Om het Randwijks Hof (de kamer van Sinterklaas) er gezellig uit te laten zien voor de komst van Sinterklaas en zijn pieten, organiseren wij op woensdagmiddag 20 november in het Randwijks Hof van 14.00 uur tot 16.00 uur een knutselmiddag. Alle knutselspullen liggen klaar. Wees welkom allemaal! (neem wel je eigen schaar mee!)

Vindt u het leuk om Sinterklaas en twee pieten thuis te ontvangen? Dat kan. Neem dan contact op met de regelpiet op nummer: 06 12866179.