Starten met stoppen

ARNHEM - "We organiseren op 1 november een uitleg-avond over het succes van de AA, om te stoppen met alcohol drinken (er zijn geen kosten aan verbonden). Iedereen is welkom. De regel is wel, dat je wilt stoppen met alcohol drinken en dat je 24 uur geen alcohol op hebt."

Wie zijn die mensen van de AA? De AA staat voor Anonieme Alcoholisten en werd in 1935 opgericht door Bill Wilson (New York) en Dr. Bob Smith (Akron, Ohio). De AA telt wereldwijd meer dan twee miljoen deelnemers en er zijn meer dan 100.000 plaatselijke groepen in 150 landen.

Anonieme Alcoholisten streven naar herstel. Van de gevolgen van hun drankprobleem en die van deelnemers. We stellen ons als doel dit herstel door te geven aan anderen, die ook het verlangen hebben te stoppen met drinken.

Een leven zonder drank is mogelijk! Zoals gezegd heeft de AA in Arnhem en omgeving zeven werkgroepen. Elke werkgroep heeft zijn eigen charme. Ons advies is om ook de andere groepen te bezoeken. Velen van ons zijn door het AA-programma nuchter geworden en gebleven. Bij de AA komen mensen uit alle lagen van de bevolking. Iedereen is gelijk bij de AA.
Wij van de AA zien evenals de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) alcoholisme als een ziekte.

Heb je problemen met alcohol en wil je stoppen? Dan ben je welkom. Om 19.15 uur Groningersingel 1221 in Arnhem; 06 17193938 ; vrijdag@aa-arnhem.nl www.aa-arnhem.nl.