Anita Tijssen (l) en Leontine Scholten (r)
(foto: M. Rooijakkers)
Anita Tijssen (l) en Leontine Scholten (r) (foto: M. Rooijakkers)

Tennistoernooi bij TVHA

voor een goed doel

HERVELD - Op zondag 20 oktober vond het jaarlijkse invitatie tennistoernooi plaats bij TVHA in Herveld/Andelst. Aan dit toernooi deden natuurlijk TVHA-leden mee, maar ook niet-leden genoten van het mooie spelletje.

Het was weer erg leuk om te zien hoeveel plezier de beginnende én ervaren deelnemers beleefden op ons mooie tennispark. De afsluitende ‘rondo’, waar alle spelers tegelijk aan deelnamen, vormde een hilarisch eind van een zeer geslaagde dag. De opbrengst van deze dag ging – zoals ieder jaar – naar een goed doel. Dit jaar was deze bestemd voor toneelvereniging De Vriendenkring uit Herveld-Andelst.
Aan het eind van dit evenement kon bekend worden gemaakt dat deze dag het mooie bedrag van 334,20 euro had opgeleverd. Anita Tijssen (lid van de wedstrijdcommissie van TVHA) overhandigde dit bedrag aan het eind van de middag aan Leontine Scholten.
Ieder jaar melden zich tijdens dit toernooi nieuwe leden aan, en ook dit jaar was dat het geval. Een aantal deelnemers is zondag meteen (proef)lid geworden van deze gezellige tennisvereniging.
TVHA kijkt terug op een zeer geslaagde dag, en organiseren dit evenement volgend jaar graag weer. "Mocht je geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van TVHA? Kijk dan voor meer info op www.tvha.nl."