Het koor Together. (foto: mevrouw W. van Meckelenburgh)
Het koor Together. (foto: mevrouw W. van Meckelenburgh)

Koor Together in de lift

ZETTEN - Gemengd koor Together uit Zetten bestaat al ruim achttien jaar en zingt alweer vier jaar onder de bezielende muzikale leiding van dirigent Lex van Diepen, met wie het koor sindsdien een enorme professionele groei heeft doorgemaakt.

Naast bestaand repertoire wordt ook veel nieuwe, eigentijdse muziek ingestudeerd. Met steeds vanuit de gedachte dat humor op de repetitie avonden niet mag ontbreken, zingen blij maakt en mensen samen brengt! Dit laatste heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de uitbreiding van het koor sinds begin dit jaar: omdat de goede 'buur' uit Elst, het koor PassePartout helaas is opgeheven hebben veel oud-leden hiervan de weg naar Together gevonden. Inmiddels hebben zo' n 15 sopranen, tenoren, alten en ook bassen zich bij hen gevoegd en het resultaat klinkt geweldig!

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe dit klinkt en wilt u eens komen luisteren? Dat kan op op zondag 10 november. Together geeft dan in de nieuwe samenstelling en samen met koor De Cantorij uit Zetten een sfeervol concert bestaande uit een selectie vanuit ieders eigen repertoire. Het concert wordt gegeven in de aula van het Hendrik Pierson College in Zetten en begint om 15.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro, inclusief een consumptie in de pauze.

Maar u kunt natuurlijk ook eens komen luisteren (en meezingen) op de wekelijkse repetitie-avond; iedere maandagvond vanaf 20.00 uur repeteert Together in De Wanmolen. Nieuwe leden zijn altijd welkom!