Zicht op de Betuwe vanaf Wageningen. (foto: Trudy Bennis - de Jager)
Zicht op de Betuwe vanaf Wageningen. (foto: Trudy Bennis - de Jager)

Pelgrimstocht rond Hemmen

HEMMEN - Wandelen in de vorm van een pelgrimstocht is een manier om te vertragen, te bezinnen en opnieuw te verbinden. Met jezelf, je ziel, je medemens, je geloof, de natuur en…. In deze tijd van drukte en haast neemt de belangstelling voor pelgrimeren niet voor niets toe.

Begin oktober hebt u mogelijk al de verhalen van een aantal pelgrims gehoord. Op zaterdag 26 oktober is het mogelijk om zelf de wandelschoenen aan te trekken voor een pelgrimsdagtocht in onze nabije omgeving. We starten om 9.30 uur in de kerk in Hemmen voor een vertrekritueel. Ds. Aafke Zaal en Trudy Bennis - de Jager begeleiden deze pelgrimstocht.

De afstand is 15 kilometer. Er is koffie/thee onderweg, maar neemt u zelf voldoende eten en drinken mee. Rond 15.30 uur eindigen we de tocht weer in Hemmen met een gezamenlijke afsluiting.

Dit is een activiteit van de regionale werkgroep VIS (Het Gele Boekje). Meer informatie of opgeven bij Trudy Bennis - de Jager, trudybennisdejager@gmail.com, 06 14539250. Zie ook www.gele-boekje.nl.