Afbeelding
Foto:

Poeliersduo Willie en Willy Kappert

al zestig jaar op de markt Elst

ELST - Willie en Willy Kappert van het gelijknamige poeliersbedrijf uit Zelhem stonden recent zestig jaar op de markt in Elst. Een unicum dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan.

Er is gezongen door klanten en collega's, ze zijn gehuldigd door de gemeente en er was de hele morgen muziek. Voor elke klant was er een leuke attentie. "Er was veel aandacht voor hen en dat verdienen ze ook," zegt zoon William uit Zelhem met gepaste trots.

"Ik heb van mijn ouders geleerd dat de klant altijd centraal staat. We bouwen met hen ook een band op. Daarnaast is een goede prijs/kwaliteit verhouding heel belangrijk, en natuurlijk een veelzijdig assortiment met veel keuze. Het voelt als een voorrecht om nog wekelijks met hun op pad te mogen gaan. Zevenaar en Elst zijn de markten die ze nog wekelijks met veel plezier draaien, ook al zijn ze beiden bijna 79 jaar."

Hoe lang het ondernemersechtpaar nog op de markt blijft staan, niemand die het weet.

William: "Vader heeft net weer zijn rijbewijs voor de komende 5 jaar verlengd, dus waarschijnlijk zolang de gezondheid het toelaat."

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' . Uiteraard kunt u ook een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.