Het Meezingkoor.
Het Meezingkoor. pr

Het Meezingkoor

met The Sound of Music

ELST - ‘Edelweiss’, ‘My favorite things’ en natuurlijk ‘Do-Re-Mi’: zing mee met alle bekende liedjes uit ‘The Sound of Music’, dé musical aller musicals. Met deze bijzondere editie komt het Meezingkoor op zondag 27 oktober om 14.00 uur voor het eerst naar Theater De KiK.

Het Meezingkoor is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om met anderen te zingen, onder het motto ‘Kun je niet zingen, zing dan mee (en anders ook)’. Pianist en dirigent Tom Ruijfrok van het Meezingkoor heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die eigenlijk alleen onder de douche Elvis (of Maria) durven te zijn. Verwacht een middag met mooie muziek, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer.

Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met de bekendste liedjes uit de musical van Rodgers en Hammerstein. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de meezingnummers en de teksten vooraf toegemaild. Het Meezingkoor heeft de theaterzaal gehuurd voor dit evenement.