Van 17 tot en met 23 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. Over het algemeen zijn weegschalen zeer gezonde types. Wel is hun huid een gevoelig punt. Vrouwelijke weegschalen wensen een egale huid en gebruiken daarom een foundation. Maar daardoor verstikken ze hun huid met alle gevolgen van dien. De nieren zijn ook een gevoelig punt. Ze kunnen dan ook last hebben van nierstenen.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Donderdag en vrijdag zijn topdagen! Je bent dan in een zeer optimistische stemming en je blaakt van de energie. Goede dagen om een sportieve topprestatie neer te zetten. In het weekend baal je va verplichte bezoekjes aan (schoon-)familie. Dinsdag ben je zeer open over je persoonlijke emoties.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Het weekend is uiterst geschikt om bepaalde relaties wat aan te trekken. Het bevalt je dat je min of meer vaste afspraken met de ander kunt maken. Op maandag staan de planeten goed om heerlijk van het leven te genieten. Geef jezelf bijvoorbeeld een cadeautje! Woensdag zit je met een financiële kwestie.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Zaterdag is een goede dag voor een indringend gesprek. Daarbij wordt wel gevraagd of jij ook met 'de billen bloot' gaat. Op zondag is het tijd voor sterke verhalen. En niet alleen die van anderen. Je hebt er zelf ook een paar in petto. Woensdag zit je in de knoop met de spanning tussen gevoel en verstand.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Nadat jij op donderdag alles hebt gegeven, knap jij op vrijdag min of meer af. Zaterdag is een prima dag om met vrienden door te brengen. De onderlinge verschillen maken het contact extra spannend! Vanaf zondag heb jij iedere dag zowel een opsteker als een afknapper. Op woensdag kies jij voor jezelf.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
In het weekend ben jij erg complimenteus naar anderen toe. De aandacht die je de ander schenkt wordt heel erg gewaardeerd. Maandag ben je echter in een wat negatievere stemming. Woensdag duiken we dieper de herfst in en dat heeft gevolgen voor jouw humeur. Probeer de moed erin te houden.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op zaterdag kun je door een goed gesprek achterhalen wat de motieven van de ander zijn. Heel onthullend! Op zondag merk je dat anderen jouw visie op bepaalde zaken graag horen. Als je die geeft, kun je de ander helpen om betere keuzes te maken. Op maandag krijg je positieve respons.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
In het weekend trek je het liefste op met je vaste vrienden of vriendinnen. Het feit dat jullie elkaar al zo lang kennen schept vertrouwen en jullie leunen graag op elkaar als dat nodig is. Maandag staan de planeten goed om uit te delen. Vergeet jij jezelf daarbij niet! Woensdag ben je een tikje humeurig.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vlak voor het weekend ben jij erg open en ook nogal actief. Deze combinatie zorgt ervoor dat je zo'n beetje alles wat je in je hoofd haalt kunt bewerkstelligen. Het weekend is erg geschikt voor een korte trip. Bezoek iemand die je al lang niet meer gesproken hebt. Woensdag begint de schorpioenen tijd weer.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Door je eigen actieve en zoekende houding weet je nog voor het weekend de kwaliteit van je leven te verbeteren. Jij kunt zaken nu naar je eigen hand zetten en niemand legt jou een strobreed in de weg! In het weekend hangen de mensen om je heen weer eens aan je lippen. Komen zij ook aan het woord?

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Gedurende het komende weekend heeft u een broertje dood aan familie. Ze hangen u momenteel min of meer de strot uit. Liever gaat u nu om met de mensen waar u zelf voor gekozen heeft. U voelt dat de aantrekkingskracht wederzijds is en dat u met deze mensen vele interesses deelt.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op zaterdag laat u weer eens zien hoe grillig uw gedrag kan zijn. Maar absoluut niet aanstootgevend! Op zondag daarentegen laat u juist zien dat de ander op u kan bouwen. Volgende week dinsdag bent u nogal nerveus. Dat heeft te maken met het feit dat anderen uw plannen dreigen te doorkruizen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend voel jij je uitermate krachtig. Je kunt de wereld aan! Zelfs de emotionele dip van vrijdag kan jou niet weerhouden om je eigen plannen door te zetten. Op zondag vindt er een levendige uitwisseling van ideeën plaats. En op maandag geef jij de ander een bijzonder gevoel.