Van 10 tot en met 16 oktober

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WEEGSCHAAL. De weegschaal heeft een goed oog voor (kleuren-)combinaties en vormgeving. Vandaar dat we weegschalen vaak aantreffen in de artistieke hoek. Ze doen het goed als interieurontwerper of in de modebranche. Uiterlijke verzorging is ook hun 'ding'. Werk in een beautysalon past bij hen. Maar ook een vak als visagist is ze op het lijf geschreven.

RAM van 21 maart t/m 20 april
De nadruk ligt deze week vooral op het weekend. Op zaterdag heb je de neiging om dingen te willen die echt onmogelijk zijn. En maar klagen over gebrek aan medewerking van vrienden en bekenden. Op zondag staan de planeten goed voor samenwerking met iemand die jou perfect aan kan vullen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag is een goede dag om in je carrière een stap voorwaarts te doen. Zaterdag lijkt een relatie op losse schroeven te staan. Maar op zondag vinden jullie weer de weg naar elkaar door vooral te kijken naar wat jullie verbindt. Dinsdag is een prima dag om te genieten. Maar dat heeft wel een prijs.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Na een rustig weekend is het op maandag zaak dat je keiharde afspraken maakt. Zet het eventueel op papier! Volgende week woensdag kun je met jouw fantasie de prachtigste verhalen verzinnen. Niet dat je liegt, maar je weet de werkelijkheid mooi te combineren met fantasy componenten.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Zo goedlachs als je donderdag bent, zo slecht voel jij je op vrijdag. Je hebt een 'off' dagje. Op zondag is het volle maan en dat voel jij het hele weekend. Ondanks dat je iets van slag bent probeer je de moed erin te houden. Rond dinsdag weet je de twijfelaars te overtuigen om jouw lijn te volgen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag zou je iemand willen helpen. Maar je voelt helaas al snel dat je geen ijzer met handen kunt breken. In het weekend zit je vol met grootse plannen. Alleen jammer dat je die op maandag wat te heftig door wilt drukken. Op woensdag ben je in een filosofische stemming over relativiteit.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag is het goed om weer eens contact op te nemen met een familielid die je lang niet meer gesproken hebt. Op maandag laat je zien dat je heel realistisch kunt zijn. Je schat je eigen mogelijkheden goed in. Op woensdag wil je juist even ontsnappen aan de 'harde' werkelijkheid.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Donderdag is een goede dag om een bepaald contact wat meer aan te trekken. In het weekend krijg je te maken met een relatie die op springen staat. Jij kunt deze mensen helpen om elkaar beter te begrijpen. Rond dinsdag krijg je de kans om dichter bij de ander te komen door niets achter te houden.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
In het weekend voel jij je niet zo op je gemak bij bepaalde mensen. Je ergert je aan het feit dat ze anderen zo kritisch benaderen. Maandag loop je het gevaar in een soort machtsstrijd terecht te komen. Maar dat los je dinsdag op door je heel kwetsbaar op te stellen en zo het ijs te breken.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag en zaterdag lig je nogal overhoop met je eigen emoties. Daardoor kun jij je zomaar onzeker voelen. Zo kennen we je niet. Zondag voel jij je weer beter en meer zelfverzekerd. Die uitstraling werkt magnetisch. Op maandag moet jij je plannen opeens rigoureus aanpassen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend kun jij stappen zetten om je positie te verbeteren en te verstevigen. Jij kunt daar materieel een stuk beter van worden. In het weekend heb je emotioneel even een dip. Maar op maandag kun je dat gelukkig weer relativeren. Daardoor lopen contacten op dinsdag ook beter.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Er hangt verandering in de lucht. Dat voel jij perfect aan en daarom probeer jij bepaalde eigen belangen op donderdag veilig te stellen. In het weekend heb je even geen zin in mensen om je heen. Je hebt genoeg aan jezelf. Na het weekend is het belangrijk dat je met anderen blijft communiceren.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Noodgedwongen veranderingen dringen zich op. Daardoor voel jij je tot en met zaterdag niet opperbest. Maar wees gerust; dit waait over. Op zondag voel jij je kiplekker en kun jij veel voor de ander betekenen. Volgende week woensdag weet je op een perfecte manier te vertellen wat jij wilt.