Afbeelding

Jubileumweekend

't Begin van 't Endt van start

HERVELD - Het tweede weekend van oktober komt steeds dichterbij. Wij kunnen bijna niet meer wachten. Het jubileumweekend van ’t Begin van ’t Endt staat op punt van beginnen. Wij hebben er zin in. Zijn jullie erbij?

We gaan van start op vrijdagavond 11 oktober: Houston we have a problem. Een hardstyle avond met een geweldige line up! We gaan knallen en vlammen en zullen de sterren uit de hemel beuken!

Als de kruitdampen op zaterdagmiddag zijn opgetrokken gaan we verder met de kindermiddag. Kindermiddag Helemaal ’t Einde, speciaal voor alle jonge inwoners van Herveld-Andelst en omstreken. Leuke spelletjes, lekker snoepen en als kers op de taart een optreden van Troef Theater.

Daarna gaan we door en vieren we voor de tiende keer De Nacht Van. Dit jaar het thema Ten(T) Years. Bier, Band, DJ, Feesttent. Kortom veel gezelligheid en lekker feesten. Wie wil dat niet.

Op zondag is de afsluiter ’t Endt festival. Lekker met iedereen bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Ook zal deze middag de uitslag van de Slimmeriikenkwis bekend worden gemaakt, dus het wordt nog spannend ook.

Dus kom het weekend van 11 - 13 oktober naar het Dorpsplein in Herveld en vier met ons mee in de tent. Kom feesten, kom drinken, kom genieten. Maar kom bovenal proosten met ons op de volgende tien jaar, want wij zijn nog lang niet klaar en bruisen van energie. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hoendriktickets.nl, CrazyFlowers en via beginvanendt.nl.