StoryKeepers in nieuw jasje. (foto: Dik Vergunst)
StoryKeepers in nieuw jasje. (foto: Dik Vergunst)

StoryKeepers in een nieuw jasje

HETEREN - Het enthousiaste StoryKeeperteam in Heteren heeft de StoryKeeperactiviteit in een nieuw jasje gestoken! Nieuw is twee gezellige en amusante dagen achter elkaar in de herfstvakantie! Om die reden moest er een nieuwe locatie gezocht worden. Die is gevonden bij De Vloedschuurgemeente, Kerklaan 4a.

Nieuw is ook het tijdstip: van 9.30 tot 12.00 uur. En natuurlijk een nieuw thema: SchatRijk!. Donderdag 17 oktober staat er Schatgraven in de Bijbel, een verrassende speurtocht, knutselen en spel op het programma. Vrijdag 18 oktober opnieuw Schatgraven, knutselen en spel. Daarna is er voor de kinderen uit de onderbouw van de basisschool een afwisselend en boeiend programma en kunnen de kinderen uit de midden- en onderbouw een onderdeel kiezen uit een gevarieerd workshop-aanbod. Voor de workshops kunnen de kinderen zich op donderdag of vrijdagmorgen bij binnenkomst inschrijven.

De StoryKeepers organiseert de activiteiten voor twee leeftijdsgroepen: kinderen uit groep 1, 2 en 3 van de basisschool en voor groep 4 - 8. Voor elk wat wils. Niet missen dus! De kinderen zijn op donderdag 17 en/of vrijdag 18 oktober van 9.30-12.00 uur welkom bij De Vloedschuur om voor 2,00 euro per morgen te genieten van een onvergetelijke jofele StoryKeepermorgen. Voor vragen of aanmeldingen om te helpen kunt u een e-mail sturen naar: storykeepersheteren@gmail.com.