Grip- en Glanscursus

LIENDEN - Op dinsdag 22 oktober start de nieuwe Grip- en Glanscursus voor 50+ vrouwen. Deze cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten. Door het volgen van deze cursus ontdekt u wat u belangrijk vindt in uw leven en hoe u daar zelf weer grip op kunnen krijgen.

Op een gegeven moment in uw leven gaan kinderen het huis uit, komt het pensioen van u of uw partner eraan, verandert uw gezondheid of overlijden er steeds meer dierbaren in uw omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen net iets meer last van deze veranderingen hebben dan mannen.

Wilt u actief aan de slag met het versterken van de glans in uw eigen leven? Doe dan mee met de cursus waarin u wordt geholpen na te denken over waar u in het leven staat. Dit helpt bij het maken van keuzes en geeft zicht op waar u zelf verbeteringen kunt aanbrengen. U kunt de cursus zien als een ontdekkingsreis naar eigen mogelijkheden, keuzes en beslissingen. De Glansschijf helpt u met bewustwording, overzicht en actie.

De cursus vindt wekelijks plaats op dinsdagmiddag van 15.00-17.00u in Lienden en start op 22 oktober. Meer informatie staat op www.welzijnrivierstroom.nl/grip-en-glans. 50+ Vrouwen die interesse hebben om mee te doen kunnen contact opnemen met Ankie Bongers, 06 22154619 of met Folkert Kooistra, 06 19544160 of mail naar info@welzijnrivierstroom.nl.