Koopzondag in Elst

ELST - ‘Elst klinkt als muziek in je oren’. Dat thema staat centraal op zondag 29 september in het gezellige centrum van Elst. Niet alleen zijn die middag de winkels en horecagelegenheden geopend. Ook zijn er verschillende activiteiten in de winkelstraten en treden er zangkoren op.


Winkelen in Elst is meer dan even snel boodschappen doen. Uit onderzoek blijkt dat het winkelend publiek Elst waardeert om de sfeer, de variatie in het winkelaanbod, de ruime keus aan horecagelegenheden en het gratis parkeren. Centrummanager Paul Te Wierike: “De sfeer waar Elst om geroemd wordt, ontstaat niet vanzelf. Onze winkeliers willen vernieuwend blijven. Daarom steken we met elkaar veel energie in ‘ontmoeten en beleven’. Daar past deze gezellige koopzondag goed bij.”

Gratis parkeren
Op zondagmiddag 29 september zijn er in de winkelstraten van Elst optredens van de Rhedense Bigband, Koor A-part en het Shantikoor uit Driel. Verder is er straattheater en kunnen kinderen geschminkt worden. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Een aantal winkels, met name in de levensmiddelsector, is vanaf 10.00 uur geopend. Ook tijdens deze koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in Elst. Denk daarbij wel aan de parkeerschijf in de blauwe zones.